Studenti nagrađeni za najbolji poslovni plan

REDAH je u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru danas organizirao studentsko natjecanje u izradi poslovnog plana. U natjecanju je sudjelovalo 160 studentskih radova, a pet radova je novčano nagrađeno. Prva nagrada u iznosu od 800,00KM dodijeljena je studentima Ivanu Šariću i Stipi Pandžiću za poslovni plan pokretanja proizvodnje pogrebne opreme.

Dobitnici prve nagrade su došli na ideju ovog poslovnog plana kada su shvatili da se tom djelatnošću u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj bave samo dva poduzeća, ted a će ovaj plan pokušati realizirati nakon završetka studija.

Ovo natjecanje se već nekoliko godina organizira u sklopu kolegija poduzetništva uz podršku REDAH-a i Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

"Na ovaj način pomažemo stvaranju poduzetničkog ambijenta, učimo mlade ljude da razmišljaju o biznisu i o kreiranju radnih mjesta. Najbolje ideje za poduzetničke pothvate rađaju se upravo u studentskim godinama i ako tim mladim ljudima damo samo malo potpore izgledno je da će oni te svoje ideje i realizirati", naglasio je profesor Klepić.

bp4bp3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bp2


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.