Studijska posjeta Regionalnog odbora za turizam u Istri

 

U sklopu CREDO Hercegovina projekta od 24.11. do 27.11. 2011., članovi regionalnog sektorskog odbora za turizam  Hercegovine, posjetili su Republiku Hrvatsku, područje Istre, u sklopu projekta CREDO Hercegovina, kojeg financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvoj – Sida .

Četverodnevnu posjetu organizirala je agencija REDAH u suradnji s Istarskom razvojnom turističkom agencijom (IRTA) iz Pule, što je uključivalo posjete raznim učesnicima u turističkoj ponudi Istre. Tom prilikom su posjetili i obavili razgovore s predstavnicima IRTE,Turističke zajednice Istarske županije, s predstavnicima turističkih agencija,hotela,ugostiteljskih objekata,kao i predstavnicima ruralnog turizma.

 

Cilj posjete je bio upoznavanje sa stanjem turizma u  Istri, načinu njihovog organiziranja, povezivanja  svih učesnika na teritoriju, mogućnostima suradnje, iskustvima i mogućnostima vezano za EU integracije i fondove, kao i o mogućim oblicima suradnje i uvezivanja Istre,kao prepoznatljive turističke destinacije i Hercegovine, koja to želi postati.

U narednim aktivnostima odbora za turizam, s ciljem povećanja konkurentnosti sektora, važan segment će biti izrada analize lanca vrijednosti i GAP analiza, pri čemu će obavljena posjeta biti jedan od izvora kod identifikacije prioriteta koji će biti pretočeni u konkretne akcijske planove.

turizam credo4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

turizam credo2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

turizam credo3


Asocijacija za ekonomski
razvoj Redah
Bulevar narodne revolucije 15.
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 557-210
Fax: +387 36 557-211
web: www.redah.ba
®© REDAH- Asocijacija za ekonomski razvoj | Sva prava pridržana 2022. | Powered by ITO
This site is registered on wpml.org as a development site.